By CarCrash
5 years ago

Miloš Biković, svetski, a naš

.
Najveći Srpski glumac današnjice Miloš Biković je postao prvo Ruska a zatim i svetska zvezda.

RTS je juče premijerno prikazao 2 Svetski proslavljena filma u kojima ne samo da glumi Miloš nego se pojavljuje u glavnim ulogama. Prva svetska uloga mu je bila u filmu “Led” u kom je imao jednu od važnijih uloga ali moramo se osvrnuti na njegovu karijeru i videti kako je počeo.

Prvo Bikovićevo pojavljivanje na našim ekranima bilo je u TV seriji “Stižu dolari”, a zatim se pojavio u još jednoj seriji, nastavku poznate filmske franšize (Tesna koža) “Bela lađa.

Njegov talenat je takodje uvideo i naš poznati glumac a kasnije i reditelj Dragan Bjelogrlić, i pozvao ga da glumi u filmu “Montevideo” gde je dobijo prvu veliku ulogu.

Nedugo zatim odselio se u Rusiju gde je dobio ponudu da glumi u poznatoj ruskoj seriji “Kuhinja” u kojoj je dobijo jednu od značajnijih uloga, a nakon toga je usledio film “Led” kao i film “Beyond the Edge” u kom glumi sa poznatim glumcem Antoniom Banderasom.

Biković je u par intervjua izjavio kako je imao ponude za Holivud ali ih je odbio iz moranih razloga.

” U Holivudu jedino mogu da mi ponude ulogu nekog Srpskog teroriste ili Ruskog mafijaša, a ja svoju zemlju ne mogu da predstavljam u takvom svetlu ” izjavio je Miloš.

Na pitanje da li živi u Rusiji ili Srbiji rekao je da je zbog posla često u Rusiji, ali da uvek jedva čeka da se vrati kući u Srbiju.

Izvor: ameterpress.com
5 years
Nemanya Lepo.
5 years
5 years
AmaterPress ???
5 years
5 years
marija64 Odlican mladi glumac
5 years
5 years
Nemanya @marija64 Slažem se.
5 years
4 years
Strabunica013 Interesting article !?
4 years