By Nemanya
5 years ago

“Lajk” mi hrani ego!

.
Dok šetam ulicom našeg velikog grada posmatram prolaznike… Šta je to danas čudno? Čovek drži telefon ili telefon čoveka? Hmm… Dilema… Novi vek, veliki razvoj tehnologije… Ako nemaš društvene mreže nisi deo društva, prost si, zaostao, čak na neki način primitivac u društvu. Koji su to oreoli današnjice: 200 lajkova (malo je), 400 lajkova (solidno, jel moze to više?), 890(brate, zvezde imaju po 1 Milion, a ti?).

Došlo je vreme gde jedan palac pokazuje vrednost čoveka. Baš taj palac kog si video da devojka drzi pored puta. O ne, ona ne lajkuje tvoju brzu vožnju na magistrali. U zabludi si!!! Ona samo stopira… Grupa palčeva podignuta na gore čine armiju, armija je jača od svakog pojedinca… Gde ide masa znači nešto nije u redu… Ljudima je bitno da imaju mnogo, sad čega? To nije u prvom planu… Znamo da poznate ličnosti prave ekspanziju na društvenim mrežama bilo da je to: film, koncert, sportsko dešavanje ili neki slični spektakl… Šta je sa ljudima koji nisu deo tog sazvežđa, koji nemaju svoje parče neba? Da li se lajkovima stiče određeni pijadestal na društvenim mrežama?

Na neki, način… DA!!! Kao da osobe na društvenim mrežama, koje su: dobro skockane, imaju dobre automobile, jahte, brdo para… Oni koji nisu u stanju da obezbede sebi to slikaju se iz raznih profila… Jedna jutarnja može (samo kosa i jastuk da se vide… Ne valja hajde opet…). Kilo šminke izbačena zadnjica i atribute u prvom planu… Hm??? Impresivno padaju lajkovi… Karakter se ne vidi na slici, stav, ideja… Samo jasna poruka… Slika govori više od hiljadu reči…

Sto se tice muskaraca, nista nisu bolji.. Posle odgledanog filma i odslusane trap pesme javlja se zelja za novom slikom.. Gore trenerka ,kajla u rukama pistolj..Stvarno si krimi, sklapas se kao kockica lego lazni prstici ti hrane ego!!

Druga stvar jeste nezadovoljstvo svojim izgledom. Idem do teretane… Dva dana treninga nema napredka… Vadi pare iz šteka!!! Danas nema treninga idemo po hemiju u ,,Pansportu”. Uzimanje određenih supstanci koji ti daju oblik i veličinu poput Herkulesa… Slikaj mi biceps!!! HAHAHA!!! Kao Popaj sam… Ova ide na story… Ne ta ova druga, a ta prva ide na naslovnu!!! Nek se loze klinke malo brate!

Da li nam je novi vek uveo nešto što nas kontroliše, a da toga nismo ni svesni?

Mi jesmo svesni ali svi govore: ,,To je zezanje samo (sprdnja)…” Šta ako naš prst promeni pravac??? Hm? Kad naša depresija sama upadne u depresiju???

Tako počinju sve priče kada đavo šeta vrtom i govori ti o ukusima zabranjenog voća!!!

Izvor:
https://amaterpress.com/2018/12/26/lajk-mi-hrani-ego/
5 years
CarCrash ???
5 years
5 years
5 years
5 years
AmaterPress ???
5 years
5 years
5 years
5 years
AmaterPress Živa istina.
5 years
5 years
Snupi1995 Autoru svaka cast ?
5 years
5 years
Strabunica013 Sorry! I do not understand...?
5 years
5 years
AmaterPress @Snupi1995 Slažemo. Dečko je napisao živu istinu.
5 years
5 years
CarCrash moramo ocde pisati na engleskom da bi i ostali ljudi razumeli :D
5 years
5 years
AmaterPress @CarCrash Moraćemo.
5 years